lauantai 21. syyskuuta 2013

Syksyyyy

Joo, ompelut oli hetken jäissä, kun alkoi vähän masentaa kun ei ole saumuria. Ja sellaista ei varmaan hetkeen tulekaan. Ei näillä äitiysrahoilla juhlita, todellakaan.

Mutta joo! Käpyseltä tilatut kankaat tuli ja esipesin ne. Sitten perjantaina elikäs eilen, oli Savassa heijastin-aiheinen iltama, eli klo 21-23 välisenä aikana pitäis ommella aiheeseen liittyvä juttu. No mie aattelin sitten myssyn ommella pikkuneidille ja öööh... Ihan en ollut klo 23 valmis, kello tais olla 23.35 kun myssyn sain viimeisteltyä ja pikkuneidin päässä kuvattua :)


Myssyssä käytetty Pääkallo-collegea, vuorena miun vanhasta topista joustisfroteeta, reunassa punaista resoria ja ruskeesta vinonauhasta solmimisnauhat. Ja heijastin-juttua on noi korvat. Tarpeet ei ihan mätsänneet keskenään, mutta eipä ollut aikaa (eikä pahemmin rahaakaan) hankkia mitään ihmeellistä.


  

Myssyn malli ja istuvuus on tosi hyvät! Tällä kaavalla teen kyllä talveksikin jonkun kivan myssyn pikkuneidille :)  Tässä oon vähän pettynyt noihin korviin. Tietysti toi heijastin-kangas ei toimi samalla tavoin kuin "aito" kangas. Ja joo, toi punainen resori häiritsee niiiiiiin paljon miun silmää :(   Mutta kun muistin väärin, että miulla olis ollut vielä pinkkiä resoria, vaan eihän sitä ollutkaan. Joten käytin punaista, koska en halunnut jättää myssyä kesken. Kyllähän toi menee... Ja tyttö nyt ei osaa vielä sanoa juuta eikä jaata asiasta.

Niin, sitten pitäis P-kaverille ommella pipo trikoosta. Kimppatilaus kankaista tehtiin ruotsalaiseen netti-firmaan ja kankaita ei oo vielä tullut... Huoh. Noh, joskus sitten. Sieltä tilasin pipo-kankaiden lisäksi college-kangasta, siitä tulis isommalle tyttärelle, Neiti M:lle, lökäri-collarit. Ja Neiti M tilasi myös pari hametta. Joo... Kyllähän äiti ompelee, jos äiti osaa... Taidan harjoitella tollasella paksummalla kankaalla, jota kerran kesällä ostin Polalta. Koska Neiti M asuu isänsä eli exäni luona, mitat tuli jo otettua viimeeksi, kun Neiti oli täällä. Nyt pitäisi etsiä joku kiva kaava.

Ja mitäs muuta on listalla... Pikkuneidille liivimekko (tai joku sellainen vastaava) perhos-kankaasta, joka tuli salaisen ystävän laittamasta paketista. Siihen löysin jo kaavan, mutta miten se kaavojen jäljentäminen on niin tylsää puuhaa... Sellainen valopöytä olis kiva, näkis paremmin :D 

Sellaista. Nyt vain odotellaan ruotsalaista pakettia, kai se ennen joulua tulee :)
 










3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Una :)
      Oottelen rahapäivää, että pääsen ostaa uutta myssyä varten nauhaa oikean väristä resoria. Tosin myssy tulee toisesta kankaastakin :)

      Poista
  2. Hei! Lähdin mukaan blogihaasteeseen, ja laitoin nyt sinulle blogissani http://aitijellona.blogspot.fi/ blogihaasteen. Käy kurkkaamassa, sillä tarkoitus on lisätä blogien näkyvyyttä :) Upeat blogit ansaitsee lisää lukijoita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3